Vegan restaurants in Dordrecht

Vegan restaurants in Dordrecht

Dordrecht heeft nog niet veel vegan opties, maar ook in deze kleinere stad kun je zeker wel op enkele locaties terecht. Voor meer variatie in de buurt kun je naar Rotterdam gaan.

Let op: dit artikel kan verouderde informatie bevatten. Voor actuele en complete informatie ga je naar de vegan kaart van Nederland en zoek je jouw stad!

Daantje

De eigenaresse van dit 100% vegan restaurant helpt je graag op weg wanneer je nog niet precies weet wat je als ‘beginnende’ vegan moet kiezen. Dat is, naast het uitgebreide menu en de ligging midden in het centrum genoeg reden om Daantje een bezoek te gunnen wanneer je in de buurt bent.

Meer informatie over Daantje

Website | Facebook | Instagram

Kop van ’t Land

In dit restaurant wat bij een hotel hoort wordt een vegetarisch menu geserveerd kun jij van te voren je dieetwensen aangeven. Uiteraard zijn dit lactose- en eivrije opties, waarmee het vegan wordt.

Meer informatie over Kop van ’t Land

Website | Facebook

Huiskamercafe Fluitekruid

Op een steenworp afstand van Kop van ’t Land vind je Huiskamercafe Fluitekruid. Ook hier vind je vooral een vegetarisch menu, maar zijn er wel vegan opties beschikbaar.

Meer informatie over Huiskamercafé Fluitekruid

Facebook

Cigköftem 

Hier kun je voor verschillende vegan gerechten uit de Turkse keuken terecht, die uit veel meer te bieden heeft dan alleen döner en andere vleeshoudende gerechten!

Meer informatie over Cigköftem

Facebook

Dagelijkse Kost

In dit kleine eethuis waar voorheen restaurant Puur gehuisvest was vind je nu vegetarische en vegan diner opties tussen 17 en 21 uur.

1 gedachte op “Vegan restaurants in Dordrecht”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.