Kerst 2018

Het vegan aanbod van de meeste Nederlandse steden is (letterlijk) in kaart gebracht. Dat ook Vlaanderen de aandacht verdient, bewijst Gent. Met ontzettend veel verschillende opties om uit te kiezen is Gent een Walhalla voor vegans.

Mie Vie

Bij Mie Vie kun je niet alleen terecht voor een heerlijk 100% vegan menu voor brunch, lunch of zoetigheid. Je kunt ook je voedingspatroon onder de loep nemen met een diƫtist of een plantaardige catering laten verzorgen.

Komkommertijd

Een heus vegan buffet. Lunch of diner. Op locatie of takeaway. Meer overtuiging nodig? Dacht het ook niet.

Le Botaniste

"Let food be thy medicine". Dat is de boodschap van Veganicious.nl in 1 citaat opgesomt. Ook Le Botaniste gelooft hier in, en dat is terug te zien in het 100% plantaardige menu.

Markies de Salade

Deze plek is ideaal om je vleesetende vrienden mee naartoe te nemen, zodat je ze kunt bewijzen dat je aan smaak niks tekort komt met een plantaardig dieet. Bekijk het menu om de vele gerechten te vinden die gebaseerd zijn op recepten met dierlijke ingrediƫnten.

V-BOX

Gezond is het niet allemaal, maar 100% vegan is deze streetfoodtent zeker wel. Als je jezelf dus al tegoed wilt doen aan heerlijke donuts, wafels of nog meer - doe het vegan, doe het bij V-BOX.

Lekker Gec

Bij Lekker Gec betaal je niet voor een gerecht, maar voor het gewicht dat je opgeschept van het 100% plantaardige menu. Het menu is zeer gevarieerd, dus bezoek Lekker Gec zeker wanneer je in de buurt bent.

Full Circle Coffee

Hier gaat geen koe-, maar havermelk in je koffie. Sterker nog, alles op de kaart is plantaardig in deze nieuwe vegan koffiebar.

Meer info

Kerst 2018