3 YouTubers die met voeding hun ziektes genezen hebben

De volgende 3 YouTube kanalen zijn allemaal personen die met een plantaardig dieet hun gezondheidsproblemen hebben opgelost. Een gezond gewicht bereiken, spijsverteringsproblemen oplossen en ernstige acne laten verdwijnen. Deze YouTubers hebben dit bereikt en via hun kanalen kun jij inspiratie opdoen om dit ook te bereiken.

High Carb Hannah

Hannah had altijd te maken met zwaar overgewicht, wat met vele verschillende diëten altijd slechts tijdelijk werd opgelost. Haar gewicht ging als een jojo op en neer en ze voelde zich hierdoor zo slecht, dat ze naar drugs, alcohol, medicijnen en heel veel koffie greep. Totdat ze de Starch Solution ontdekte en ernaar ging leven. Zodoende is haar YouTube-naam en inmiddels zeer populaire kanaal ontstaan. Bekijk de introductievideo onderaan en abonneer dus, als je geïnspireerd bent.

Simnett Nutrition

Derek van Simnett Nutrition kan je van alles vertellen over het gebruiken van een plantaardig dieet om je lichaam optimaal te laten presteren. Ideaal voor mensen (met name mannen) die met vragen zitten over de toepasbaarheid van vegan voeding op hun fitnessniveau. Derek heeft in het verleden te maken gehad met spijsverteringsproblemen, die hij met plantaardige voeding heeft opgelost. Nu verkeert hij in topconditie en kun je dus van zijn ruim 6 jaar evaring als vegan gebruik maken, om zelf meer erover te leren.

Brian Turner

Ook het kanaal van Brian bewijst dat vegan voeding je gezondheid in zijn geheel verbetert. Brian heeft in het verleden met extreme acne te maken gehad, een ongevaarlijke maar bekende en vervelende huidaandoening. Deze heeft hij onder andere via gezonde plantaardige voeding doen verdwijnen. Het kanaal focust hier echter niet uitsluitend op, maar laat op inspirerende wijze zien hoe je met hulp van plantaardige voeding het beste uit je lichaam kunt halen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.